WEER VOOR WIT

Het word weer warmer yeah! Dan kan ik ook mijn witte jurk weer aantrekken. Gek hè, maar die draag ik dus echt alleen als het goed warm is. Zonde eigenlijk. Ik heb trouwens vandaag ook de laarzen binnen gekregen( en eigenlijk ook de joggers) zie hier, ik kon het niet weerstaan! Maar het zijn echt hele mooie laarzen! De hak is veel minder lomp als dat ik gedacht had en er zit elastiek bij de knie, waar je geen last van hebt, zodat ze niet afzakken. En toen ik ze bestelde had ik ook nog eens 10% korting. Helemaal super. En het is ook een mooie kleur bruin, ze zijn in alle opzichten mooier als ik verwacht had.

 

Ik ben echt gek op de sandalen, vind ze ook zo mooi staan onder een boyfriend jeans. Maar als ik wat meer casual wil draag ik deze slippers erbij, het steentje in de slipper is hetzelfde als in de armband. Dragen jullie ook alleen wit als het goed warm is buiten?

12 Comments

  • August 19, 2015 / 8:16 pm

   Dankjewel, ja hè, die tint kan er goed bij.

 1. August 20, 2015 / 5:06 am

  Mooie look! Ik draag zelf nooit. Due kleur maakt me bleek en nog ronder. Ben meer van het zwarte. 🙂

  • August 20, 2015 / 7:02 am

   Zwart vind ik altijd mooi!

  • August 22, 2015 / 7:54 am

   Thank you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *