VAN ALLES WAT!

Nou zal je denken: en waar gaat dit dan over? Ik wilde eigenlijk een outfitfoto posten maar ik ben verkouden, heb keelpijn, voel me zielig enz. En met m’n pipse hoofd en waterige oogjes denk ik niet dat welke outfit dan ook er erg flatterend uit zal zien. Maar ik had wel even een paar dingen die ik jullie toch niet wilde onthouden. Ik had hier mijn twijfels geuit over dure make-up producten en van de week ging ik even naar het kruidvat en dacht, omdat ik veel beautybloggers erover zie bloggen, laat ik eens wat van Catrice meenemen.

 

Deze producten heb ik gekocht en ik moet zeggen dat ik er best tevreden over ben. Bijna alle kleuren oogschaduw zijn wel mooi en de wat meer fuchsia lipstick blijft echt lang zitten, ook na het eten. de andere is wat meer shine en daar hou ik eigenlijk niet zo van maar is ook prima. Ook de oogschaduw blijft trouwens goed zitten en gaat niet in de plooi trekken. Grappig, de fuchsia lipstick heet Red Riding Hood. Ik had van de week ook weer een paar maskertjes gekocht in de hoop dat die er mij in het weekend er weer een beetje florissanter uit laten zien. En dan wilde ik jullie ook mijn dagelijkse smeerartikelen laten zien.

 

Ik gebruikte eerder altijd de bodylotion van Nivea s’morgens en s’avonds maar vanwege mijn longaandoening is het best zwaar om na het douchen je ook nog eens in te smeren, dus na het douchen gebruik ik de bodylotion voor onder de douche van Nivea maar s’morgens heb ik deze van het kruidvat. Ik smeer namelijk nogal ruim en die van Nivea is best duur dus ik zocht een goedkoper alternatief. Deze is voor de extra droge huid, trekt snel in en werkt super. Hij ruikt niet zo lekker maar je ruikt het maar even. En dit zijn mijn dagelijkse accessoires!IMG_20151023_113542 Ook word er best vaak naar de post van blauwe laarzen gekeken en nou heb ik nog een paar mooie gezien voor een heel leuk prijsje. Dus als je nog een paar voor erbij wilt, je vind ze hier.

11 Comments

 1. October 23, 2015 / 8:24 pm

  I love the post so much! Have a wonderful weekend:)

  irenethayer.com

  • October 26, 2015 / 1:49 pm

   Thank you!

  • October 26, 2015 / 1:44 pm

   Thank you, i am a big fan of Michael Kors!

  • October 26, 2015 / 1:43 pm

   Thank you, glad you like it!

  • October 26, 2015 / 1:42 pm

   Thank you, i have got it several years but i am still fond off it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *