TULLE SKIRT AND NANCY'S FASHION LINKUP PARTY

IMG_20160214_191959 (572x1024)

Ik ben altijd wel gek geweest op rokken met tule. Het geeft je look iets dramatisch. De laatste paar weken heb ik internet afgespeurd naar de mooiste, het is wel weer een modemusthave van het moment, en ik vind dat ik ‘m gevonden heb. Het zijn drie lagen, de onderrok, de tule en een organza laag. Jullie weten dat mijn stijl bij voorkeur zwart is, en ik heb deze rok dus ook helemaal zwart gestyled. Ik verheug me er ook al op om ‘m in het voorjaar met ballerina’s en een basic shirt met spijkerjasje te dragen. Deze outfit had ik dus aan afgelopen weekend en natuurlijk was ik weer vergeten om er foto’s van te maken, dus toen heb ik de volgende ochtend, na het feestje, voor het ontbijt dit snel weer aangetrokken en hebben we op het balkon van de kamer foto’s gemaakt …..dus dan weet je waarom ik nog zulke dikke ogen heb…..

I’ve always been fond of tulle skirts. It gives your look something dramatic. The last few weeks I have scoured the internet for the best, it is again a fashion musthave at the moment, and I think I found it. The skirt has three layers, the underskirt, a tulle and an organza layer. You know my style is preferably black so I have styled this outfit competely in black. I’m looking forward already to wear this skirt in spring with flats and a basic shirt with denim jacket. This outfit I wore past weekend but of course I forgot to take pictures of it, so the morning after the party I dressed up again before breakfast and took pictures on the balcony of our room…..so you now know how I got these thick eyes….

 

En dan is het nu tijd voor Nancy’s Fashion Linkup Party!

Hier zijn een paar regels:

 1. Volg je gastvrouw op FacebookInstagram of Twitter.
 2. Link up je foto onderaan deze post.
 3. Bezoek ook ander fashionista’s in de linkup party.
 4. Deel een link naar fashion and food and other stuff in jou post of noem mijn blog in jou social media.

And now it’s time for The Fashion Link up party!

Here are some rules.

  1. Follow your host on , Instagram of Facebook.
  2. Link up your blog below.
  3. Share the love by visiting other blogs in the linkup.
  4. Share a link to fashion and food and other stuff on your ost or give a little shout out on social media.

 

28 thoughts on “TULLE SKIRT AND NANCY'S FASHION LINKUP PARTY

Leave a Reply