SUPER HAAR PRODUCT!

Ik heb heel erg  dik, droog haar dat ook wel krult. Dit zijn alle ingrediënten voor pluizig haar. Ik heb in de loop der jaren wel zo’n beetje alle haarproducten geprobeerd en met degene die ik tot nu toe gebruikte was ik redelijk tevreden. Mijn haar was ritueel gaat als volgt: eerst het haar wassen, dan een crèmespoeling erdoor, dan een 1-minuut masker, daarna haren drogen met een handdoek en dan een leave-in crème erin. Maar nu heb ik een leave-in geprobeerd waar ik echt van sta te kijken. Normaal als ik mijn haar style, moet er nog een mousse en een olie in maar nu gebruik ik alleen deze crème en het zit gewoon goed. Het glanst meer en voelt zelfs stroef aan. Ik raad echt iedereen die droog haar heeft aan om dit product een keer te gebruiken. Ik heb het vandaag bij het Kruidvat gekocht en daar was het nu 2 voor €6 terwijl het normaal €5,99 is, dus dat scheelt wel even!Ik ging ook nog even naar de Action om dingetjes voor in de tuin te halen en daar kwam ik dit tegen. Twee maskers voor €2. Helemaal super!En het kon nog gekker want ik heb ook nog eens vijf paar oorbellen voor €2,86 gekocht. Kun je toch nauwelijks geloven hè!

 

Ik heb ook nog even een vraagje aan jullie. Ik heb vorige week een poll gepost met drie vraagjes, en niemand heeft ze ingevuld. Ik heb er enorm veel aan als jullie die vraagjes in zouden willen vullen, want ik vind jullie mening erg belangrijk. Dus ik zou jullie nogmaals willen vragen om even op de blog te kijken naar de poll en die vraagjes even in te vullen. Het kost echt niet veel tijd.

Alvast heel erg bedankt!

Share:

12 Comments

 1. August 5, 2015 / 2:17 pm

  Dat ga ik ook eens halen in het kruidvat! 🙂 ik heb ook zo dik en droog haar, en ik erger me er echt aan. Hopelijk werkt het ook bij mijn haar 🙂 ik heb meteen ook even je vraagjes ingevuld 🙂 succes nog met je blog! 🙂

  • August 6, 2015 / 7:03 pm

   Oh, je bent een schat! Dankjewel.
   Ik zou het echt proberen, en deze week zijn die producten twee voor zes euro!

 2. August 6, 2015 / 6:34 am

  Yes, me too.

 3. August 10, 2015 / 11:57 am

  leuke titel, hij trok gelijk mijn aandacht! ik heb je ook maar gelijk gevolgd 🙂

 4. August 10, 2015 / 12:07 pm

  Die L’Oréal Elvive Oil lijkt me interessant! Vraagje: Is het niet ‘vet’/’kleverig’ van structuur?

  • August 10, 2015 / 12:24 pm

   Het is geen olie hoor. Het is echt gewoon een creme. Het is totaal niet vet en verzwaart je haar ook niet.

   • August 10, 2015 / 7:57 pm

    Dacht op de verpakking Oil gelezen te hebben. Maar des te beter, ik houd niet echt van vettige crèmes. Goede tip! Dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *