spring!

 

Deze outfit( behalve de schoenen) had ik in december al gekocht maar gisteren pas voor het eerst aangedaan. Ik vond ‘m in eerste instantie wat te kort , ik ben ook de jongste niet meer haha. Dat had ik toen ik de jurk paste niet in de gaten want toen was het winter en heb ‘m gepast met een panty eronder. En dan valt de lengte wat minder op vind ik. Maar ik vind het eigenlijk nog wel net kunnen. Dit is werkelijk een heerlijke jurk om te dragen .Het is een scuba jurk dus gemaakt van super stretch materiaal wat niet kreukt .Dus de was in ,laten drogen en gelijk weer aan! Ik heb ‘m van de week ook in een andere print en kleur gezien. Scuba jurk met rozenprint Donker Rood Deze vind ik dus ook supergaaf! Maar ik denk dat ik wel snel moet zijn anders is ie al uitverkocht.

Ik heb ook nog twee andere jurken gezien die ik ontzettend mooi vind, maar dan een totaal ander model.Jurk met all-over print Donker RoodA-lijn jurk met rozenprint Licht Groen

Dit  is zowieso heel anders als dat ik normaal draag, ik ben van de kokerrokken en jurken, maar ik vind deze heel vrouwelijk. Welke vinden jullie het mooist?

 

Share:

4 Comments

  1. May 27, 2015 / 7:40 am

    Thanks, i never weare bright colours, but i want something else than just black.

  2. June 6, 2015 / 11:27 am

    I love the colour of your cardigan! It’s singing to me: ‘It’s spring time…’ 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *