RUFFLE SKIRT womenswear

 

IMG_20160109_161544 (575x1024)

Ik ben al heel lang van fan van de ruffle skirt. Jaren geleden heb ik een keer een hele mooie bruine gehad, maar ik vind bruin altijd zo moeilijk te combineren, ook omdat er maar weinig leuke tops in bruin zijn. Zelfde probleem had ik met deze rok, maar dankzij het advies van een paar lieve fashionbloggers ga ik er nu oud rose op dragen. Een tijdje geleden had ik deze rok dus online gezien, maar toen had ik een shopstop( alsof dat bestaat voor mij), maar ik zag een paar weken later dat ie afgeprijsd was en toen kon ik ‘m natuurlijk niet laten liggen. De rok is vrij dun en niet gevoerd, dus ik denk dat ik ‘m in het voorjaar vaker zal dragen, maar ik vind deze heel vrouwelijk, en in combinatie met een ruffle top is het ook heel stylish. Maar ik verheug me er al op om het met een simpel zwart shirt en peeptoes in de lentezon te dragen. Volgende week woensdag is de fashion link-up. Doe je mee?

I have long been a fan of the ruffle skirt. Years ago I had a brown one but I always have trouble combining brown, not in the least because there are little nice brown tops in the shops. I had the same problem with this skirt, but with some advice of a few lovely fashionbloggers, I decided to wear vintage pink with it. A little while ago I saw this skirt but at that time I had a shopstop( like that exist for me), but a few weeks later it was priced of so I could not let it go  right? The fabric is quite thin so I think I am going to wear it a lot in spring, but its very feminine and stylish, also in combination with the ruffle top. But I can’t wait to wear it with a shirt and peeptoes in the first sun. Next Wednesday is the fashion link-up. Will you also join?

 

10 Comments

  • January 13, 2016 / 4:40 pm

   Thanks! 🙂

  • January 13, 2016 / 4:40 pm

   Thank you so much! 🙂

 1. January 13, 2016 / 5:21 pm

  Leuke outfit! Rokje staat ook gaaf onder de jas 🙂

 2. January 13, 2016 / 6:54 pm

  Mooi weer 🙂

 3. January 14, 2016 / 11:23 am

  Staat je goed, die ruffles maken het meteen interessant.

  • January 14, 2016 / 11:28 am

   Dankjewel! 🙂

 4. January 15, 2016 / 10:31 am

  mooie stijl, heel chique maar toch casual!

  • January 15, 2016 / 10:37 am

   Dankjewel, ben blij dat je dat vind! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *