ORANGE…BUT JUST A LITTLE BIT! womenslook

IMG_20160124_161550 (575x1024)

Oranje, tja wat vind ik er van. Ik vind het niet echt mooi maar je ziet wel veel donkeroranje op dit moment. Als je een tint hebt en donkerder haar, of juist wat roder haar, kan het wel heel mooi staan. Ik zal in ieder geval helemaal oranje dragen( dus ik hoop niet dat ik ooit in een Amerikaanse gevangenis terechtkom, alhoewel…orange is the new black right!). Maar hier en hier zie je al verschillende modemusthaves in oranje. Ik hou het rustig met maar een  beetje oranje. En om in de stijl van de rok te blijven heb ik de accesoires erop aangepast!

Orange, what do I think about that colour. I dont really like it at least not the light orange. But you see it a lot in fashion at the moment. If you have a colour and darker hair, or even more reddish hair, it can be quite nice. I will certainly never wear an  completely orange outfit( so I hope I never end up in an American prison although…orange is the new black right!) But here and here you see some orange fashion musthaves. I keep it safe with just a little bit of orange. And to remain in the style of the skirt I adapted my accessories on it.

Vandaag loopt de fashion linkup party af. Het was mijn eerste en ik vond het erg leuk. Ik ben van plan om dit iedere maand een keer te doen. Hierbij wil ik Andrea’s Wellness Notes, Denim and cosmos, High Latitude Style, Dana loves fashion and music, Jodies Touch of Style, Ask Suzanne Bell  and Stylista Fitness bedanken voor jullie support!

Today is the last day of my fashion linkup party. It was the first time and I love to do linkup’s. I plan to do one each month. I wish to thank Andrea’s Welness NotesStylista Fitness, Denim and cosmos, High Latitude Style, Dana loves fashion and music, Jodies Touch of Style and Ask Suzanne Bell for you support!

 

 

 

21 thoughts on “ORANGE…BUT JUST A LITTLE BIT! womenslook

Leave a Reply