MY WEEK

Oh, de mooiste weken van december zijn begonnen! De afspraken zijn gemaakt, de kadootjes liggen onder de boom, de boodschappen zijn binnen. Nu begint het verwen werk. Nagels doen, naar de kapper, zonnebankje, maskertje. Heerlijk. Maar eerst afgelopen week. Gerben wilde met kerst een kerstrui dragen, haha, grappig hè. Deze is het geworden. En mijn nichtje( die van de Michael Kors tas) en ik hadden een etentje van de Wmo raad.

Oh, the most beautiful weeks of December have begun. Appointments have been made, groceries are in home, gifts are lying under the three. Now begins the spoil. Get my nails done, going to the hairdresser, going to the solarium, put on a facialmask. I love it! But first, last week. Gerben wanted to wear a Christmas sweater at Christmasday, isn’t that nice, this one  is it! And my niece( the one with the Michael Kors bag) and I had a dinner of our volunteer work.

Op de blog’s van Amerikaanse bloggers zag ik veel van die gezellige pyama’s langskomen. Ik dacht, ik moet er ook maar eens één aanschaffen, toevallig had h&m ze net afgeprijsd. En hij is nog leuk ook!

On the blog of American bloggers, I saw many of those cozy pyamas. I found that I also had to buy one, they just happened to be priced of at h&m. And I think this one is cute!

Ik moest van de week ook nog bloedprikken. Vroeger vond ik dat echt vreselijk, ondertussen ben ik er wel aan gewend maar ik beloof mezelf altijd wat lekkers als ik het weer gehad heb. Net als ziekenhuis bezoeken, dan beloof ik mezelf altijd wat leuks, of een kadootje of een etentje ofzo.

I had to take blood also this week. I used to really hate that, in the meanwhile i am used to it but I always promise myself something tasty afther it. Just like visiting the hospital, then I promise myself a present or a dinner or something like that.

Ik heb ook nog even wat dingetjes gekocht bij de Action. Omdat ik extra zuurstof gebruik kunnen wij geen kaarsjes in huis hebben en nu heb ik van die nep waxine lichtjes gehaald en ik vind het super! Echt mooi! En ik heb een hele rits van deze engeltjes met ledverlichting gekocht. Ze wisselen constant van kleur. En nu ga ik opschieten want ik moet naar de kapper. Fijne week allemaal!

I also bought some stuff at the poundshop. Because I use extra oxygen, we can’t have any candles in our house. So I bought these fake candles, they really are super! And also these angels on led lights, they change colour all the time. And now I have to hurry, because i’ve got an appointment with the hairdresser. Have a nice week everybody!

 

 

20 Comments

  • December 21, 2015 / 7:10 pm

   Thank you Stella! ☺

 1. December 21, 2015 / 10:26 pm

  Wat een leuke pyjama! En de kersttrui is echt geweldig 🙂

  Ik ben fan van je blog, wat denk je ervan elkaar te volgen?

  Liefs
  x Isabelle | Outfit Van De Dag

  • December 22, 2015 / 12:39 pm

   Ik heb net je blog even bekeken en gevolgd. Leuke blog met mooie foto’s!

  • December 21, 2015 / 10:36 pm

   Thank you.

 2. December 22, 2015 / 10:33 am

  Die kersttruien trend is echt enorm populair dit seizoen heb ik de indruk! Zelf heb ik er nog geen.

  • December 22, 2015 / 12:35 pm

   Ja, je ziet ze erg veel. Ik had er vorig jaar al 1 gekocht, maar het is niet zo dat ik die dan draag met kerst. Een eleganter iets heeft dan toch meer de voorkeur! Haha

 3. Mariska
  December 22, 2015 / 2:35 pm

  Lekker zo’n pyjama. Bloed prikken is even minder, vind ik ook altijd ff niet leuk maar verder ziet het er gezellig uit 🙂

  • December 22, 2015 / 2:39 pm

   Dankjewel, leuk dat je reageert! 🙂

  • December 22, 2015 / 7:13 pm

   Thank you! 🙂

 4. December 23, 2015 / 9:45 pm

  oh no the sweater ! Er komt toch wel een outfit foto van Gerben op je blog ????!!!!! Die ledlichtjes en lampjes zijn ideaal inderdaad, mijn jongste belandde 2 jaar terug vlak voor kerst in het ziekenhuis met een zware astma-aanval, gelukkig was ze thuis met kerst maar de kerstboom en vooral de kaarsjes konden toen ook niet. Toen heb ik het ook zo opgelost (samen met een houten kerstboompje van 25 cm hahaha), ik had zelfs waxinelichtjes op led met een dansend vlammetje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *