MICHAEL KORS SHOPPER!

Een paar weken geleden kreeg ik een appje van mijn nichtje met wat ik van deze tas vond:IMG-20150924-WA0001Ja hoezo? Je weet dat ik helemaal fan ben van Michael Kors. Ik vind zo’n beetje alles geweldig wat die man ontworpen heeft! Nou, ze wilde ‘m dus vragen voor haar afstuderen. Aaaahhrg! Jaloers!! Monique is 22 en net afgestuurd aan de universiteit in Enschede. De wereld ligt aan haar voeten! Zo leuk om te zien dat zo’n jonge meid waarde hecht aan een mooi designers item. Ik ben bang dat er in de loop der jaren nog veel meer mooie jaloersmakende items gaan komen. Maar deze bag heeft ze dus gekregen omdat ze ging afstuderen. Nieuwe tas, nieuwe weg in te slaan in haar leven. De tas heet de Michael Kors Jet Set Travel shopper, en hier showt ze haar masterpiece!

7 Comments

 1. Elle
  October 17, 2015 / 8:28 am

  Love your Michael Kors bag! Looks so pretty on you, and is great with the sweater . Enjoy!
  Xx,Elle
  Mydailycostume

  • October 17, 2015 / 8:29 am

   Haha, well its not me ,its my neece! But thanks

 2. October 18, 2015 / 5:53 pm

  Ik ben ook jaloers :-). Hij is prachtig !

  • October 18, 2015 / 9:29 pm

   Yes, me too

 3. October 19, 2015 / 8:13 am

  Oohh deze staat ook zo hoog op m’n wishlist ^^ heel mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *