ME IN PANTS!

Nou zul je denken: tja, en? Nou ik draag niet zo vaak broeken. Als ik een broek aan heb zeggen zelfs vriendinnen er wat van. Ik draag liever jurken en rokken, veel vrouwelijker( bij mij tenminste) en stylisher. Ik heb ook geen billen, dus dan staat een broek al minder mooi. Maar goed, ik wilde een zwart simpel coltruitje en bij de H&M vond ik deze broek. Hij is een beetje grijs/zilver en hij heeft een zwarte bies aan de zij en bovenkant. Ik draag ‘m íets baggy, vind ik weer wat stoerder en wat meer fashionable. De clutch en armband hebben allebei hetzelfde motief. De rest is simpel, dat is mijn stijl, een zwarte blouse, wel met grote manchetten, en laarsjes met een queenie hakje. Deze hakjes zijn erg trendy op het moment en lopen super gemakkelijk! Ik heb ook leuke grijze laarsjes gezien( voor erbij). Welke vinden jullie leuker?

You might think, yeah, so what? But i hardly ever wear trousers, in fact, when i do even my girlfriends say something about it. I rather wear skirts and dresses, much more feminine(at least with me) and stylish. And i don’ t have a bum, so trousers normally do not suit me. But anyway, i wanted a simple black turtle neck sweater and i saw these trousers at H&M and i liked them. The colour is a bit grey/silver and it’s got a black stripe  at the side and upperside. I am wearing it a bit baggy, i think that’s more sturdy and trendy. The clutch and the bracelet have the same print. The rest is pretty simple, that’s my style, black blouse with wide cuffs and booties with a trendy queenie heel( very easy to walk with). I also saw these grey booties( i honestly don’t have grey booties), wich one do you like the most?

10 Comments

  • December 9, 2015 / 2:04 pm

   Dankjewel Sharon!☺

 1. December 9, 2015 / 8:53 pm

  Ik draag gek genoeg bijna nooit een rok ^^

  • December 9, 2015 / 9:00 pm

   Nee? Ook geen jurkje?

   • December 9, 2015 / 9:00 pm

    Heel af en toe, ben meer van de spijkerbroeken 🙂

    • December 9, 2015 / 9:02 pm

     Ook leuk! 🙂

  • December 11, 2015 / 10:03 am

   Dankjewel!

 2. December 13, 2015 / 7:53 pm

  Mooi, chic en stoer tegelijk !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *