Make – up advies

 

Vorige week ben ik ben ik met m ‘n vriendin lekker naar Douglas geweest en hebben we ons heerlijk laten adviseren en opmaken . Om de beurt werden we opgemaakt in kleuren die jezelf eigenlijk niet gebruikt omdat je denkt dat het niet staat . Ik gebruik zelf altijd bruine oogschaduw en nu ben ik in blauw opgemaakt . Echt mooi hoor ! Ook kregen we fijne tips mee hoe je jezelf zo goed mogelijk op kan maken qua vormen en waar bepaalde kleuren moeten . Echt een aanrader , het is ontzettend leuk . We zijn anderhalf uur bezig geweest dus ze nemen ook fijn de tijd voor je . Ik heb een mooi blauw setje van Clinique meegenomen en een lipstick van Estee lauder .Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de lipstick nogal prijzig vond maar het is het toch echt waard . het klopt gewoon dat de pigmenten veel mooier zijn als in een goedkopere lipstick en de kleur staat echt super en het blijft  ook aardig lang zitten . Ik ben weer superblij !

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *