LOVING DENIM womenswear

IMG_20151228_162222 (575x1024)

Mijn otk boots had ik eigenlijk nog helemaal niet vaak gedragen, maar ja het is nou eenmaal een modemusthave hè, als je wat ouder bent moet je wel uitkijken hoe je ze draagt. Dus ik was ze een beetje aan het stylen bij vershillende outfits en bij deze vond ik ze wel weer leuk staan. Mijn vriendin heeft hetzelfde jurkje en die droeg er laatst een lekker gebreid vest op wat heel erg leuk stond. Ik heb jullie dit jurkje al meerdere keren laten zien, hier en hier. Ik vind dit model vooral leuk omdat het een kraag heeft en een V-hals. Ik heb altijd een hekel aan ronde kragen. Ik draag de laatste tijd erg vaak grijs, op zicht vrij saai, maar ik ben nu eenmaal niet van de kleuren. Het riempje van de jurk heb ik om het vest gedragen. Omdat dit eigenlijk een zomerjurkje is, is de stof vrij dun en kreukt nogal snel. Oeps! Volgende week is de fashion link-up. Doe gezellig mee, leer andere fashionista’s kennen, nodig je vriendinnen uit, je hoeft niet persé te bloggen om mee te kunnen doen. Iedereen mag z’n mooiste outfit showen!

I actually had not worn my otk boots that often, but hey it is a fashion musthave, when you’re not that young anymore you have to watch carefully how you wear them. So I was styling them a bit with different outfits and thought that with this one they look great. My girlfriend has got the same dress and she wore it a few weeks ago with a cosy cardigan, so I copy her outfit! I showed you this dress before, here and here. I think a V-neck and a collar are always feminine, I don’t like circular collars. I find myself wearing a lot of grey lately, I am not into colour. The strap of the dress is wrapt around the cardigan. Because it’s actually a summerdress, the fabric is very thin and make’s it quite crease. Oeps! Next week is the fashion link-up. Join me and meet other fashionista’s, invite your friends. You don’t have to be a blogger, anyone can link their most stylish outfit!

 

13 Comments

  • January 15, 2016 / 2:43 pm

   Dankjewel, leuk dat je me gaat volgen! 🙂

 1. January 16, 2016 / 8:36 pm

  Staat je weer goed, ik vind het leuk om te zien hoe goed jij combineert en layert.

  • January 16, 2016 / 8:43 pm

   Meid, je wilt niet weten hoe blij ik ben met zo’n lieve opmerking! 🙂

 2. January 16, 2016 / 9:33 pm

  Wat een ontzettend mooie outfit! Staat je prachtig…

  • January 16, 2016 / 9:35 pm

   Dankjewel hoor! 🙂

 3. Tanjas Bunte Welt
  January 19, 2016 / 7:20 pm

  Wow the look is really great and what a beautyful Woman.
  Greetings from Austria
  Tanja

  • January 19, 2016 / 7:25 pm

   Thank you so much! How lovely of you to follow me 🙂

   • Tanjas Bunte Welt
    January 19, 2016 / 7:57 pm

    You have a nice Blog and you comment in my Blog first, so i say thank you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *