CHEAP OR CHIQUE

Een tijdje geleden heb ik jullie laten zien dat ik bij een parfumerie was voor make-up advies. Ik had toen al een tijdje dat ik niet meer wist welke kleuren mij goed stonden en als je ouder word moet je ook je manier van opmaken aanpassen. En ook daar kon ik mijn draai niet vinden. Ik hield er altijd van om mijn ogen behoorlijk donker te omranden, maar mijn vriend zei dat ik zo een beetje op een zekere advocate begon te lijken.( niks mis met Inez, interessante vrouw) Natuurlijk heb ik toen gelijk nieuwe kleuren en producten gekocht want dat hoort er dan bij hè.

 

Maar mijn favoriete kleur raakte op en ik kon die niet apart kopen en toen heb ik nagenoeg dezelfde kleur van Rimmel gekocht. Prima oogschaduw natuurlijk. En de Estée Lauder  en Bobby Brown lipstick vielen me eigenlijk ook tegen. Ze drogen de lippen toch iets uit. Dus eigenlijk is, tot mijn eigen verbazing want ik vind de duurdere merken vaak beter zeker wat betreft gezichtsverzorging , de duurdere make-up mij nogal tegengevallen. Ik moet wel zeggen dat ik de lipstick van Clinique en de mascara en lip en eye liners wel super vind. Maar de lipstick van Rimmel vind ik dan weer net zo goed. Nou goed, zijn we daar ook weer achter!

 

 

 

4 Comments

 1. Elle
  October 9, 2015 / 4:24 am

  Yes, it is hard to know when it makes sense to spend extra for cosmeticsI I love Bobbi Brown!
  xx, Elle
  http://mydailycostume.com

  • October 9, 2015 / 9:54 am

   Yes it does! Ah do you?, i think i stick with rimmel and clinique….. at least for a while haha

 2. October 11, 2015 / 8:59 pm

  I think that price does not always determines the quality of a product. I tend to use Bare Minerals because that’s the only brand that agrees with my skin.

  http://www.mydailywear.co.uk

  • October 11, 2015 / 9:10 pm

   Oké, well its good to know whats good for your skin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *