BEAUTY PRODUCTS

Even een klein berichtje tussendoor omdat ik dit ook even met jullie wilde delen. Ik ga heel af en toe maar naar de Hema, alhoewel ik vind dat ze er superproducten verkopen. Daarbij komt ook nog eens dat ze veruit de lekkerste tompoezen en appelflappen verkopen! Ik was er dus laatst om kwastjes te kopen en toen zag ik deze lipstick en nam ‘m mee. Ik vond dit product zó super dat ik er nog twee kleuren bij heb gekocht. Zorg er voor dat je lippen niet droog zijn. Ik had geen lippotlood nodig, hij vloeit als het ware op de juiste plek. Het voelt wel gelijk heel droog aan maar ik doe na vijf minuten de lipbalsem stick van purol er op en je hebt werkelijk de hele dag een kleur op je lippen. Als je het er s’morgens op doet en je gaat s’avonds je make-up eraf halen zit het er nog steeds op. Tussendoor doe ik af en toe de purol stick weer even op mijn lippen als de lippen een beetje droog worden, en de lipstick kleurt dan weer helemaal op. Ik vind het geweldig! Ik had laatst ook een monstertje gekregen van een verstevigend masker van Annayake, ik denk dat ik ‘m ga kopen. Mijn huid ziet er steviger uit en dat blijft wel een dag of vijf. Dat moeten we hebben!

Just a small post in between, altough i am afraid that my dear english readers can’t do anything with it because you won’t find a Hema anywhere near you. I ‘m sorry… This is about a longlasting lipstick that really last long. The whole day in fact. And that for a lipstick that cost €4. And i had a sample of a firming mask by Annayake, well that’s a good one! It really firms and it last for a day of five. I’ m going to buy it!

12 Comments

 1. December 6, 2015 / 8:09 pm

  HEMA has a shop at a London Airport and is considering expanding in the UK. So English readers may see HEMA appear sooner than you think. It’s quite an international company these days/.

  • December 6, 2015 / 8:25 pm

   Yes, thank you. I thought they had only shops in Germany but they are really expanding. Its a great shop!

  • December 7, 2015 / 8:25 pm

   Well, someone told me that Hema is in the UK! I didn t know that.

  • December 7, 2015 / 8:26 pm

   Thank you!

 2. December 8, 2015 / 11:10 pm

  Ik ben fan van de (make-up)producten van het merk Hema. Een goede kwaliteit voor een budgetprijsje 🙂 Haha, mij overkomt het ook wel eens dat een product me zo goed bevalt dat ik later terug ga naar de winkel om er meerdere van te kopen. Wat een prachtige tinten! Veel plezier van je aankoopjes!

  • December 8, 2015 / 11:14 pm

   Dankjewel. Ik neem morgen ook gelijk wat tompoezen mee! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *