AGAIN THAT DENIM BLOUSE!

Haha, ja jullie zien wel dat dit één van mijn favoriete pieces is! Ik beloof jullie, fashionbloggers, dat dit de laatste keer is dat ik ‘m op de blog zal dragen. Anders krijg je dat, daar heb je háár weer, effect. De rok heb ik al even maar is zo mooi omdat ie aan de achterkant langer is als voor. Hij is een beetje doorschijnend en om het wat stoerder te maken draag ik er een wat grove riem op, anders vind ik het te tuttig worden. Ik weet nooit hoe ik moet poseren voor een foto, Gerben zegt altijd dat ik die Henny Huisman smile moet weglaten, dus ik was maar een beetje aan het spelen met mijn slang. Ik vind de laarsjes erg stylish en fashionable. Ze staan ook erg mooi onder een boyfriend jeans. ik draag over het algemeen weinig accesoires, bij een ander vind ik het altijd mooi, bij mezelf vaak te veel. Terwijl ik dozen vol met armbanden, oorbellen, corsages enz. heb. Ik heb eigenlijk altijd mijn armbanden en horloge van Michael Kors om. Dragen jullie veel accesoires en vinden jullie dat het een outfit afmaakt?

Ha ha, yeah you can see that this is one of my favorite items. I promise you, fashionbloggers, that this will be the last time i wear it on my blog. Otherwise you get that, here she come’s again, effect. I have got this skirt for a while, but i am still fond of it because the back is longer than the front. It makes it playful. It is a translucent fabric and to make it more sturdy i wear a coarse belt with it. Otherwise i think the skirt will be to frumpy. I never know how to pose, Gerben always says, keep away that fake smile, so i just played with my oxygen tube. I think the booties are very stylish and fashionable, they also look great under boyfriend jeans. In generally i wear little accesoires although i’ve got boxes full with bracelets, earrings and so on. I wear almost always my watch and bracelets by Michael kors. Do you wear a lot of accesoires and do you believe they make ore break an outfit?

19 Comments

 1. December 11, 2015 / 2:42 pm

  Great outfit! Great shirt, and the skirt & boots are so fun!

  And I actually like seeing one item of clothing worn many different ways on blogs! It gives me ideas how to wear different pieces of clothing many different ways… Definitely not tired of seeing the denim blouse! 🙂

  Have a great weekend!

  • December 11, 2015 / 3:04 pm

   Ah, that nice to hear! 🙂 i wish you also a great weekend.

 2. December 11, 2015 / 4:31 pm

  Wederom een mooie samengestelde outfit 🙂

 3. December 11, 2015 / 6:38 pm

  Zeer geslaagde outfit! Bovendien zie je er heel slank uit!

  • December 11, 2015 / 6:43 pm

   Nou, jij maakt mijn avond alvast helemaal goed! 🙂

 4. December 12, 2015 / 10:24 am

  Great outfit! I love how you combined the denim shirt with this midi skirt…perfect 🙂
  Christina ♥ https://caliope.name

  • December 12, 2015 / 10:27 am

   Thank you! Thats lovely to hear 🙂

  • December 12, 2015 / 10:58 am

   Ah, Thank you so much 🙂

 5. December 12, 2015 / 6:42 pm

  We should wear more what we like – and I love denim shirts! I have to say, you look wonderful! I loved your style, honestly – the skirt, the boots, you are so gorgeous! Such a beautiful blog and pictures!
  DenisesPlanet.com

  • December 12, 2015 / 6:44 pm

   Thank you! 🙂

 6. December 12, 2015 / 6:45 pm

  I tried to leave a comment… don’t know whether you received that…

  • December 12, 2015 / 6:46 pm

   Yes, i receiver youre comment.

 7. December 12, 2015 / 6:46 pm

  No, I can see you didn’t receive the comment. I said you look so beautiful, I loved the style and the pictures! I love denim shirts and this skirt, together with the shirt, is amazing! Beautiful boots too!
  DenisesPlanet.com

  • December 12, 2015 / 6:47 pm

   Thank you

 8. December 13, 2015 / 7:52 pm

  Ik ben een sucker voor highheels, je laarsjes zijn zo tof ! Leuke outfit weer, ik krijg van jouw outfitposts steeds meer inspiratie, ik kijk met andere ogen naar mijn eigen kast om eens andere combinaties te maken !. Jouw outfits zijn leuk, origineel, draagbaar en ergens ook lekker comfortabel maar dan op een goeie manier ;-).

  • December 13, 2015 / 7:57 pm

   Jeetje wat te gek om te horen! Ontzettend lief van je. Ik word er helemaal blij van.

 9. January 9, 2016 / 5:57 am

  Thanks for linking up to Top of the World Style. I love everything about this outfit except for one thing, namely that it is not mine. Great look! I would so wear that.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *